NAILA MARTÍNEZ
La nutrició com a filosofia de vida
AVANTVA
L'obrador de cosmètica natural amb esperit cooperatiu
ADONA'T
Al Segrià Nord es respira aires de canvi
JORNADA INNSOC 2020
Humor en temps de COVID
MILLOR DIGITAL DE PROXIMITAT
Premis de comunicació local
ENTREVISTA A DAVID LESAN
Tècnic de joventut del Consell Comarcal del Segrià i regidor de l'Ajuntament de Corbins
JORDI CLIVILLÉ
La pagesia sempre ha estat la primera opció
ENTREVISTA A GERARD PUJOL
President de la DOP Pera de Lleida
TENIM UN SORTEIG EN MARXA
Volta i pícnic de proximitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana
FRUCTUMCAT I LO CARAGOL DE LA SERRA
seleccionades per al programa InnoBaP
L'ESPIRULINA
El superaliment del futur que tenim al costat de casa
A LA MEVA ESQUERRA O A LA TEVA ESQUERRA?
L'Oest és la terra on es pon el sol però on també hi surt
JUDIT I MARTA BADIA:
El vinagre ens corre per les venes
TINC SORT DE TENIR-TE A PROP
La Diputació de Lleida promou el comerç de proximitat
PAGESON
El nou gran mercat electrònic del producte agroalimentari
CONSERVES ANTONIETA
Elabora unes de les millors melmelades del món
CATALUNYA TÉ UN BAIX GRAU D'AUTOPROVEÏMENT
Recuperar els conreus als boscos podria ser una solució
S'HA DE TENIR UN SECTOR AGROALIMENTARI FORT
Teresa Jordà, Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
VÍCTOR FALGUERA
L'optimització dels recursos és un camí sense retorn